Site Overlay

IFSW Europe – Delegates Meeting in Bucharest

Здружението на социјални работници на град Скопје и Здружението на социјални работници на РМ (со свој претставник), беа дел од Делегатскиот состанок на Интернационалната Федерација на Социјални Работницина Европа (IFSW Europe) во Букурешт, Романија од 18ти до 20ти мај.

 

 

32857603_1891524771140223_8711506952733065216_n 33059877_1891525274473506_8546756843391680512_n 33089714_1891524861140214_3768194423343546368_n 33097326_1891525151140185_6625550330450935808_n 33100529_1891525197806847_6883270465817673728_n 33102542_1891524917806875_4942741934394310656_n 33137337_1891525441140156_4462391314540920832_n 33152710_1891525181140182_5042439300839374848_n 33221575_1891525437806823_5996187860372291584_n 33308749_1891524781140222_156027340000854016_n 33313949_1891524761140224_110190843427553280_n 33340911_1891525167806850_7338103443719979008_n