Site Overlay

Потребни се креативни професионалци за продукција на видео запис, пријавете се!

Здружение на социјални работници на град Скопје во соработка со Здружение на клубови на лекувани алкохоличари на Република Македонија и Минимал колектив, а за потребите на снимањето на три видео записи во рамките на кампањата „Не се клади со животот“ има потреба од стручни лица за продукција на видео материјалот.

Потребни се лица за сите сегменти на продукцијата- креативна, техничка и организациска подготовка и реализација. Доколку имате искуство во филмската или видео продукција и можете да се пронајдете во описот кажете ни ги деталите од вашето искуство и стучност на телефонските броеви 070 379 859 и 078 447 746.