Site Overlay

Покана за првиот форум

Ве покануваме да бидете дел од Форумот „“Предизвици и дилеми во справување со Законот за семејно насилство кој ке се оддржи на 10.09.2018 година со почеток во 10,00 часот во хотел Порта41295364_1987763398183026_6878613699066593280_n