Site Overlay

Волонтирај на СОС линијата за помош од дрога

Здружението на социјални работници на град Скопје нуди можност на студентите од факултетот на социјална работа и социјална политика да волонтораат на СОС линијата за помош од дрога и да се стекнат со вештини и знаења од оваа област.
Сите заинтересирани може да не контактираат на тел. 02/3212-690 или на маил zsr.skopje@gmail.com