Site Overlay

Меморандум за соработка

Потпишување на Меморандум за соработка помеѓу Завод за социјални дејности и Здружение на социјални работници на град Скопје 20.03.2019

54516670_2108218382804193_1734634404912824320_n 54518123_2108216559471042_3016357782543663104_n 54522756_2108215602804471_6807997749456273408_n54400033_2108215662804465_8996505731066757120_n