Site Overlay

Известување

Ве информираме дека следна фокус група е закажана за општина БУТЕЛ, на 08 април 2016 (петок), од 13 до 14.30 часот.
Ќе има претставници од центар за социјална работа, општината, основни училишта и градинки. Ги покануваме заинтересираните самохрани родители од оваа општина (доколку се во можност) да присуствуваат на настанот.