Обука и размена на искуства и знаења

scattering-ashes-training

Обука за ефикасна асистенција и упатување на корисниците на СОС услугите организирана од Отворена Порта.

35266877_1903614843264549_4613750729465659392_n 35296876_1903614713264562_2675299909946572800_n 35369015_1903614789931221_8553902719784452096_n